10e Editie van Camelot Beachhandball Tournament! 18 tm 21 juli 2019

OHC oosterhout beach contreie
Vrijwilligers gezocht! – Voorbereiding Beach Seizoen
1 mei 2019
OHC handbalvereniging
Cash voor je Club actie – Doe mee!
31 oktober 2019
Bekijk alles
beachhandball tournament OHC

beachhandball tournament OHC

Vanaf donderdag 18 juli tot en met zondag 21 juli 2019 zal het Camelot Beachhandball Tournament 2019 voor de 10e keer in haar geschiedenis de Europese beachhandbaltop verwelkomen op haar toernooi!

Na het sportieve en organisatorische succes van 2018, waarvoor de sportstimuleringsprijs in ontvangst werd genomen, zullen de Oosterhoutse handbalvereniging OHC’01 en TSHV Camelot uit Tilburg opnieuw het evenement op zowel de Markt in Oosterhout als op Sportpark de Contreie in Oosterhout laten plaatsvinden.

Door het evenement ook echt naar het centrum van de stad te brengen hoopt de organisatie enerzijds haar ruim 600 deelnemers meer van Oosterhout te laten zien en genieten en hoopt de organisatie anderzijds inwoners en omwonenden van de stad meer spektakel en beleving te bieden.

Dit jaar zullen meer dan 40 dames- en herenteams uit 18 verschillende landen strijden om de titel en de felbegeerde punten voor de Europese ranking. In een periode van vier dagen zullen op de twee verschillende locaties bijna 200 wedstrijden gespeeld. De finales, die op zondag 21 juli plaatsvinden, zullen net als vorig jaar live uitgezonden worden door ORTS.

Echte blikvangers tijdens deze editie zijn de natuurlijk de lokale helden van OHC’01 maar ook zeker het Nationale team van Noorwegen en bijvoorbeeld de nationale kampioenen Westsite Amsterdam bij de dames en Hiekka Hauskaa bij de heren. Wilt u hen, onder het genot van een hapje en een drankje, in actie zien? Dan nodigen wij u van harte uit om op donderdag 18 juli tussen 18:00 en 21:30 naar de Markt in Oosterhout te komen voor de feestelijke opening.

De finales zullen plaatsvinden op zondagmiddag 21 juli op sportpark de Contreie .

De organisatie van het Camelot Beachhandball Tournament 2019 denkt gelukkig niet alleen aan het seniorentoernooi. De jeugd heeft immers de toekomst! Daarom nodigen wij alle kinderen van harte uit voor de beachhandballclinics die op donderdag 18 juli en vrijdag 19 juli van 12:00 tot 14:00 georganiseerd zullen worden. Deze clinicis worden georganiseerd voor enthousiaste kinderen tussen de 8 en 14 jaar. Vragen of interesse? U kunt contact opnemen via camelotbeach2010@gmail.com

Zo’n grootschalig evenement kunnen wij als organisatie natuurlijk alleen maar succesvol organiseren dankzij de prima samenwerking tussen TSHV Camelot en OHC 01 en de geweldige ondersteuning van de vele sponsors en de vele hardwerkende vrijwilligers en de Gemeente Oosterhout en VV Oosterhout, die onder andere mede verantwoordelijk zijn voor deze prachtige locaties !

Sponsor flyer Beachhandball 2019

beachhandball tournament OHC

beachhandball tournament OHC

camelot logo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *