Beachhandbal

OHC toernooi beach handbal

Beachhandbal

Beach handbal is een snelle, zomerse handbalvorm die wordt gespeeld op een zand ondergrond. Beach handbal is geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus! Anders dan zaal- en veld handbal wordt er bij beach handbal gespeel dmet een rubberen bal.

Binnen OHC’01 wordt er ieder seizoen beach handbal gespeeld door middel van trainingen en deelname aan verschillende toernooien. Er zijn teams van verschillende leeftijden en iedere zomer vinden er spectaculaire toernooien plaats op het eigen beach handbal veld van OHC’01 op sportpark de Contreie te Oosterhout. Hier vinden ook de trainingen plaats.
Team foto 2019 nieuwNieuwe toernooien 2021.

In verband met COVID situatie zijn er helaas geen toernooien gepland in 2021. Zodra dit wijzigt wordt dit z.s.m. aangepast en is er op deze pagina meer informatie te vinden.

Teams OHC'01

Interesse om mee te doen? Vraag je teamgenoten en trainer om mee te doen aan het beach handbal seizoen, óf meld je aan voor een proeftraining en kom een kijkje nemen bij OHC Beach handbal!
Wilt u een team aanmelden?

Dit kan door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar info@0hc01.nl

Uitgaande van voorafgaande edities belooft het weer een weekend vol sportiviteit en gezelligheid te worden. Dus wacht vooral niet met inschrijven!!