Geslaagd NK Kwalificatie Toernooi bij OHC!

OHC Dames 1 handbal
Speelsters gezocht! – OHC 01 Dames 1
16 mei 2018
OHC Handbal secretaris gezocht
Vacature: Secretaris OHC’O1
1 juni 2018
Bekijk alles
OHC toernooi beach handbal

Met trots kijken we terug op het 3-daagse NK Kwalificatie toernooi dat georganiseerd werd door OHC. Op vrijdag avond startte het toernooi met wedstrijden tussen verschillende E-teams. Leuke wedstrijden en gelukkig net voor de buien klaar.

Zaterdag was een erg volle maar heerlijke beach handbal dag met maar liefst 46 C- en D- wedstrijden en volop zon. Op zondag was het tijd voor de Dames A- en Senioren. Prachtige wedstrijden en een toernooioverwinning voor de Dames A van OHC’01 zonder set verlies. In de senioren poule was het erg spannend geworden. Het was een zenuwslopende finale tussen OHC’01 Dames 1 en Westsite (regerend Nederlands kampioen). Na gelijkspel in de tweede set heeft Westsite uiteindelijk gescoord waardoor OHC’01 Dames 1 nipt heeft verloren en Westside kampioen van de poule is geworden. OHC’01 dames 2 is als vierde geëindigd. Het was een zeer sportief en geslaagd weekend.
De dagen begonnen met erg goed weer, maar eindigde met een beetje regen en dan ben je blij met een sponsor als Van Delft Verhuur.

Op naar het Camelot beach handball toernooi op 12 juli, in Oosterhout.

OHC Toernooi4

ohc toernooi2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *