Gezocht: Trainer Dames 1 OHC’01

omslag
Nieuwe Beach Tenues voor Dames B-Jeugd: Sponsors bedankt!
29 maart 2021
Bekijk alles
trianer gezocht

Wij zijn op zoek naar een nieuwe trainer voor het dames 1 team! Deze trainer is: enthousiast, in staat om te motiveren, ervaring met training geven, en vooral erg gedreven om een sportief team te gaan leiden.

Wie zijn wij?

OHC’01 is dé handbalvereniging van Oosterhout waar prestaties en gezelligheid hand in hand gaan. Het unieke aan OHC’01 is dat er zowel veld- zaal- als beachhandbal wordt gespeeld. Dit betekent dat de dames het hele jaar door actief bezig zijn met handbal! Binnen het Beachhandbal speelt het dames 1 team van OHC’01 al jaren mee aan de top, en zijn ze zelfs 1ste geworden op het NK Beach handbal toernooi. Binnen het zaalhandbal speelt het dames 1 team 1ste klasse.

Doordat de competitie lang heeft stilgelegen vanwege Corona, heeft het hele team ontzettend veel zin om weer te gaan starten om zo van seizoen 2021-2022 een groot succes te maken!

Ben of ken jij een trainer die geïnteresseerd is om te komen training geven? Neem dan contact op met de Team Coach Lotte van der Poel, privé berichtje op Facebook of via de voorzitter Cretienne Oomen via bestuur@ohc01.nl.

Wij horen graag van jullie!

dames 1 OHC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *