Grote Clubactie weer van start! OHC’01

proeftraining ohc
Proeftrainingen Handbal bij OHC’01 – Meld je nu aan!
29 mei 2020
Forza Fysiotherapie en revalidatie
Samenwerking Forza Fysiotherapie & Revalidatie en OHC’01
13 oktober 2020
Bekijk alles
clubactie 2020
Ook dit jaar doet OHC weer mee aan de grote club actie. Wel op een andere manier dan gewend, dus we gaan verantwoord loten verkopen!

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons wederom in om leuke dingen te doen met de club en eventueel nieuw training- en wedstrijdmateriaal. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit filmpje:

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

De verkoop start op zaterdag 19 september! We verwachten dat de meeste lootjes via de online weg verkocht zullen worden. Toch zullen er mensen zijn die het boekje in zullen vullen. graag zien we dan ook de boekjes terug op uiterlijk 1 november. Deze kunnen ingeleverd worden bij jouw eigen trainer of bij Rachel.

Heel veel succes allemaal!

Clubactie coronaproof 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *