Proeftrainingen Handbal bij OHC’01 – Meld je nu aan!

ohc handbal start na covid
Update COVID-19: we mogen weer handballen!
11 mei 2020
clubactie 2020
Grote Clubactie weer van start! OHC’01
16 september 2020
Bekijk alles
proeftraining ohc

De nieuwe trainer van Dames 1 Johan van der Voorn gaat een aantal (gratis) proeftrainingen organiseren voor alle leeftijden. Dit is je kans om kennis te maken met handbal, jouw handbal carrière ergens anders voort te zetten óf om oude handbalgewoontes weer op te pakken. Iedereen is welkom!

OHC’01 biedt zowel veldhandbal, zaalhandbal als beachhandbal aan, waardoor je het hele seizoen kunt handballen. Binnen het beach speelt OHC Dames 1 mee met de top van Nederland en worden de jeugd teams getraind door deze dames! Ook in de zaal zie je de passie, energie en resultaten er vanaf spatten. OHC’01 is een wat kleinere, diverse en hele gezellige vereniging waarbij gezelligheid voorop staat maar iedereen ook sportief en gedreven is wat voor mooie wedstrijden handbal zorgt.

Johan heeft verschillende handbaldiploma’s voor trainer en praktijkbegeleider en heeft bij diverse verenigingen getraind (jeugd & talent trainer Handbal Houten, Trainer 1e Divisie DIOS etc). Hij heeft erg veel zin in om OHC naar het volgende niveau te brengen.

Er worden verschillende (gratis!) proeftrainingen gegeven per niveau

  • Leeftijd 13-18 jaar: donderdag 18 juni van 18:30 tot 19:30 uur
  • Leeftijd: 18+: donderdag 18 juni van 19:30 tot 21:00 uur
  • Leeftijd jonger dan 13 (volgt later)

Locatie: Sportpark de Contreie, Oosterhout
Weststadweg 1, 4906MK Oosterhout/Den Hout

Aanmelden voor een proeftraining kan via: ohcleden@gmail.com , of stuur een berichtje naar Johan zelf via: jvdvoorn67@gmail.com

Hopelijk tot gauw! 😊

proeftraining ohc

NK Beach handbal OHC dames A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *