Samenwerking

Samenwerkingsverbanden

OHC'01 is dé handbalvereniging van Oosterhout waar prestaties en gezelligheid hand in hand gaan. Hiervoor zijn ook een aantal samenwerkingsverbanden opgesteld zodat de hele vereniging de juiste begeleiding en support krijgt wat nodig is.

Zo is er een samenwerkingsverband met Forza Fysiotherapie & Revalidatie.
Forza maakt topbegeleiding voor OHC'01 leden beschikbaar. Indien je een blessure hebt of een vermeende klacht, kun je direct bij hen terecht voor een analyse én revalidatie/fysio plan op maat. Daarnaast geven zij iedere dinsdag avond krachttraining aan de OHC Dames 1.
Ook is er een samenwerkingsverband met Sportschool Willemsen voor Sportmeting (conditie) en voedingsadvies. Zij geven ook de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief bij Willemse te fitnessen.
Verder is er een samenwerking met een podotherapeut waarbij alle leden persoonlijk begeleid worden. En indien je dan een steunzool nodig hebt, gaan zij mee naar de sportshop om een perfecte zool en schoenen te kiezen. Verder zijn er natuurlijk een heleboel sponsoren. Op de verschillende pagina's hieronder is meer informatie te vinden.