Beach

OHC’01 GAAT BEACH SEIZOEN IN.

Lees verder
30 maart 2013 handbal clinic

Handbal clinic OHC'01

Zaterdag 30 maart 2013 houden wij voor onze leden en de leden van HMC een handbal clinic verzorgt door Celine Michielse, speelster van Jong Oranje.

Lees verder
A1 Kampioen zaalcompetitie 2012-2013

 

OHC’01 A1 KAMPIOEN.
Het eerste jaar in de A-jeugd en wat voor een.Na de 2e plaatsen in de B-jeugd zowel in de zaal als op het veld ,met voldoende vertrouwen gestart,ook al hebben we officieel maar 3 A-speelsters waarvan er dan 2 nog lang geblesseerd waren.Op het HMC Toernooi hadden we HMC A1 al eens geklopt en die spelen in de 1e klasse dus dat gaf wel een gerust gevoel.Omdat we nog wel erg jong waren voor de A belandden we in de 2e klasse en achteraf was dat wel goed ,we hebben in de loop van het seizoen gezien waartoe meiden van 18 fysiek in staat zijn,helaas kan Lisa daar over mee praten.
Lees verder
Schoolhandbal

Leden en ouders van leden,

 

Op dinsdag 19 maart a.s. organiseert OHC'01 een handbaltoernooi voor basisschoolleerlingen van groep 3 t/m 8. Een aantal leerlingen uit het centrum en Oosterheide zijn met OIB al druk aan het oefenen met handballen. Hopelijk zullen we hen allemaal ontmoeten bij dit toernooi.

Lees verder
OHC B1-Mixed up B1

OHC B1- Mixed-Up B1 10-8

Wat onwennig werd aan de wedstrijd begonnen, voor het eerst bij de B's handballen, zou de tegenstander niet bestaan uit grotere meiden??? De eerste helft werd er dan ook wat voorzichtig gespeeld. Te snel overspelen, vergeten te stuiten en niet in starten. Maar toch stiekem goed verdedigen en dus weinig kansen weggeven. De ruststand was 2-4 in het...

Lees verder
Traditionele Toernooi HMC
DUBBELE TOERNOOI ZEGE OHC'01
 
Traditie
Traditioneel is de opening van het nieuwe handbal seizoen het HMC Toernooi in Raamsdonkveer.
Daar kun je dan meteen zien hoe de verhoudingen liggen aan het begin van zowel het Veld als Zaal seizoen,verdeeld over 2 dagen is er dus volop handbal in Het Veer.
Lees verder
OHC '01 C1-Desk C1

Mooie overwinning C1 !!! O.H.C '01 C1 - Desk C1 7 - 2

Na de regen van afgelopen zondag was het vanavond prachtig handbalweer. De wedstrijd van de C1 tegen Desk uit Kaatsheuvel was dus niet erg om te spelen. De ruststand was 2-0 in het voordeel van OHC na 2 mooie doelpunten van Indy de Ronde. In de tweede helft vielen er meer doelpunten o.a prachtige lobs van Maartje en Amber en een mooie actie v...

 
Lees verder
Handbalkamp 2012

GESLAAGD KAMP OHC'01

Afgelopen weekend was het weer zover het jaarlijkse handbalkamp van OHC'01 vond weer plaats.Veel meiden kijken daar al maanden naar uit en ook de begeleiding doet het altijd met veel plezier,hopen op redelijk weer is dan waar het om draait.

Een korter kamp om verschillende redenen maar daarom niet minder leuk ,want wat was het weer gezellig en wat hebben we weer gelachen.400 foto's later kijken we er graag nog een keer op terug.De locatie was natuurlijk weer ons eigen sportpark en onze buurtjes van vv Oosterhout stelde ook nu weer al hun spullen beschikbaar,dit sportpark zullen we nog gaan missen na 2014.

 

Lees verder
C1 kampioenen

 We dachten dat we 3 juni de kampioens wedstrijd moesten spelen maar daar is verandering in gekomen. Gisteren speelde de meiden van de C1 een mooie wedstrijd thuis tegen RHV.

Lees verder
MOOIE PRESTATIE OHC'01 C2!!!

Afgelopen weekend kon uw verslaggever eindelijk weer eens eenwedstrijdje van ons jongste team zien en hij was verbaasd over de groei die het team de laatste maanden heeft doorgemaakt.

Dankzij het nieuwe trainers team gaan ze met sprongen vooruit,de ene week het handbal vernuft van Ellen en de andere week de pittige fysieke aanpak van Deo en Corne werpt dus zijn vruchten af.
RHV werd hier het slachtoffer van.
Lees verder
Taxandria c1-OHC C1 8-36

De meiden van de C1 hebben het al enkele weken zwaar, ze hebben geen wissel. Meestal kunnen ze gebruik maken van een paar speelsters van de C2 maar als deze gelijk met de C1 moeten spelen dan hebben de meiden geen wissel dus moeten ze de volle 40 minuten spelen. Vandaag was het ook weer zo’n wedstrijd.

Lees verder
Winnaars Grote Clubactie 2011

Hier staan ze dan, de meiden met de meest verkochte voor de Grote Cubactie

 

 

Mixed UP-OHC C2

Deze zomer ook al gewonnen maar nu weer spannend!

 

Lees verder
Handbalkamp 2011

Geslaagd kamp met Hemelvaart

Lees verder
MEANDER EN TOUWBAAN WINNEN SCHOLENHANDBALTOERNOOI.
Voor de 2e keer organiseerde OHC'01 een scholenhandbaltoernooi in Oosterhout op 2e paasdag.
Niet veel aanmeldingen en ook nog wat afmeldingen zorgde er voor dat er 4 teams in de bovenbouw en 3 teams in de onderbouw streden om de eerste prijs.

Lees verder
NIEUWE FOTOS!

NIEUWE FOTO'S!

Lees verder
Handbal toernooi G-team

Zondag 20 februari was het dan zover het handbal toernooi van het G-team. Het was weer een groot succes.

Lees verder
Carnavalsavond O.H.C.'01 1 maart 2011

Op dinsdag 1 maart vindt  de OHC CARNAVALSAVOND plaats.

Er vinden weer wedstrijden plaats tussen de teams en hun ouders!!!

Op de bijlage het wedstrijdschema voor die avond. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.
Vergeet niet in carnavalskleding te komen.
 
ALAAF!!!
Lees verder
Nieuwe leden Gezocht

 

Nieuwe leden gezocht!!!

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden vooral in de leeftijd van 5 tot 9 jaar.

Lees verder